У Києві чоловіка жорстоко побили за прохання пред'явити дозвіл на торгівлю напоями

 Канал 112

На Оболонській набережній троє чоловіків жорстоко побили місцевого жителя. Серед нападників був продавець кави, у якого потерпілий напередодні поцікавився наявністю дозволу на продаж напоїв. Про це повідомляється в групі "Оболонь" в соцмережі Facebook. Відзначається, що після того як працівник торгової точки не зміг пред'явити документи, чоловік викликав поліцію, а наступного дня продавці йому за це помстилися. У потерпілого діагностували струс мозку, перелом носа та травму щелепи.

"Чоловік днями кілька разів ввічливо просив продавця пред'явити документи. Після відмови викликав поліцію. Вчора торговці після спілкування з поліцією згорнули свою торгову точку і завантажили обладнання в білий фургон. В цей час побачили і впізнали чоловіка, який проїжджав повз на велосипеді. Троє невідомих заблокували його і почали завдавати численних ударів. Ще кілька осіб з їхньої групи спостерігали. Особливо жорстоким був продавець, який завдавав численних ударів по голові - його видно на фото. В одного з нападників був ніж", - йдеться в повідомленні.

Інцидент стався 12 червня близько 20:00 біля дитячого майданчика. З місця злочину зловмисники втекли. Усіх, хто став свідками події, просять повідомляти про це в поліцію.

Раніше повідомлялося, що в Києві біля Байкового кладовища побили активістів, які прийшли підтримати підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини Андрія Медведька і Дениса Поліщука.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення