У Києві чоловіка зіштовхнули з пагорба, а потім перерізали пляшкою горло (відео)

У столиці двоє чоловіків жорстоко розправились із своїм товаришем. Під час сварки вони спочатку побили потерпілого та, щоб приховати сліди злочину, зіштовхнули його на проїжджу частину, а потім перерізали пляшкою горло. Оперативники їх затримали. Про це повідомили у поліції Києва.

Тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті знайшли перехожі поблизу станції метро "Видубичі".

"В ході проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили особу загиблого, а також події, які передували злочину. З’ясувалося, що 38-річний потерпілий та його два товариші на вулиці неподалік столичної підземки розпивали алкоголь. Через образи потерпілого між ними виник конфлікт. Під час словесної перепалки двоє зловмисників завдали ударів у голову киянину, від яких той втратив свідомість", - розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Печерського управління поліції Максим Саприкін.

Аби приховати сліди злочину, зловмисники зіштовхнули приятеля з пагорба. Після цього вони розбили пляшку та перерізали йому горло.

"За кілька годин працівники карного розшуку спільно із дільничними офіцерами поліції затримали обох підозрюваних на одній зі станцій метрополітену. Ними виявились – 29-річний мешканець Херсонської області та 18-річний уродженець Одеси, раніше судимі за майнові злочини. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - додав правоохоронець.

Наразі слідчі Печерського управління поліції повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до п'ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Слідчі подали до суду клопотання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення