У Києві громадянин Польщі зарізав чоловіка та кидався з ножем на жінку і поліцейських

Відділ комунікації поліції Києва інформує, що сьогодні, 23 липня, вночі поліція отримала повідомлення – у Деснянському районі на вул. Гната Хоткевича виявлено мертвого чоловіка з множинними ножовими пораненнями. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з камер спостереження, встановлених у Києві в рамках програми “Безпечна столиця”, отримала прикмети чоловіка, причетного до злочину.

Прибувши на місце злочину, наряд поліції побачив біля будинку на вул. Двінській, як невідомий б’є ножем жінку. Потерпілій викликали “швидку”, а поліцейські почали затримувати нападника, схожого на чоловіка, якого зафіксували відеокамери на вул. Гната Хоткевича.

У результаті зловмисник кинувся із ножем на працівників поліції, а тому старший наряду застосував табельну зброю. Правопорушник отримав поранення ноги та був госпіталізований до лікарні.

Підозрюваний – громадянин Польщі, 1989 року народження.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 ст. 115 (Замах на вбивство), ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення