У Києві Mercedes на дипномерах та з охороною на джипах нахабно підрізає водіїв (фото, відео)

У столиці автомобіль, який належить дипломатичній установі, систематично підрізає водіїв і тим самим провокує аварійні ситуації на дорогах.

Вже не вперше у поле зору потрапляє Mercedes-Benz S-Class з дипломатичними номерами DP 385 001. В одному з випадків, які зафіксували камери київських водіїв, авто супроводжував позашляховик Infiniti з номерами АА 9966 ХТ, в іншому Range Rover з номерними знаками АА 9966 РН. Ймовірно, на улюблених знаках пересувається охорона.

Дипломатичні номери DP 385 001, відповідно до національних стандартів з автомобільних номерних знаків України (ДСТУ 4278:2019), належать консульській установі. В інтернеті у відкритому доступі можна знайти перелік перших трьох цифр дипномерів і схоже на те, що норовистий Mercedes зі знахабнілою охороною відноситься до Почесного консульства Східної Республіки Уругвай.

"Так іноді хочеться купити якийсь "Москвич" і такі ось автомобілі охорони таранити, коли тебе хвацько підрізають і виштовхують з дороги. Ми ж бидло з рабами, а не представники різних країн. Дякую, що не розстріляли!", - із сарказмом написав у Facebook киянин Олександр.

У коментарях під дописом заступник міністра енергетики Ярослав Демченков припустив, що на Mercedes вірогідно пересувається містом громадянин України, який всього лише "має корочку почесного консула якоїсь бідної держави".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення