У Києві молода жінка, яка напала з ножем на пункт обміну валют, отримала сім років в'язниці

 СЕГОДНЯ

Оболонський районний суд Києва засудив до семи років в'язниці 26-річну жительку Сум за розбійний напад на пункт обміну валют. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

"У вересні 2017 року обвинувачена проникла до відділення пункту обміну валют, розташоване в Оболонському районі, попередньо закривши лице медичною маскою та вдягнувши на голову капюшон. Маючи при собі ніж, зловмисниця вчинила напад на жінку-касира. Оскільки касир почала чинити опір, нападниця завдала їй ножем два непроникаючі колото-різані поранення грудної клітини та поранення лівої кисті", – йдеться у повідомленні.

Нападниця не змогла вкрасти гроші з сейфа, який був в іншому приміщенні, тому викинула ніж і втекла.

"Після встановлення особи нападниці, з’ясувалося, що цей злочин вона вчинила, перебуваючи у міжнародному розшуку. У червні 2017 в місті Суми, будучи касиром у такому же закладі, зловмисниця вчинила аналогічний напад, заволодівши понад 500 тис. грн", – уточнили у прокуратурі.

За цей інцидент вона була засуджена до п'яти років в'язниці, проте переховувалася від правоохоронних органів, тому її оголосили в розшук.

Під час судового розгляду в Оболонському райсуді обвинувачена заявила, що не збиралася погрожувати касирці ножем, проте суд визнав жінку винною за ч. 3 ст. 187 КК України і призначив покарання у вигляді семи років позбавлення волі з конфіскацією усього належного їй майна, окрім житла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення