У Києві молодик забив до напівсмерті 16-річного підлітка за його зовнішній вигляд: відео моменту

Київські поліцейські затримали молодика, який ледь не до смерті побив неповнолітнього. Численних травм 16-річному юнаку завдав випадковий перехожий. Наразі потерпілий перебуває у лікарні. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"На спецлінію "102" надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Дніпровська набережна вони виявили непритомного хлопця, 2006 року народження, із численними травмами. До медичного закладу негайно виїхали інспектори ювенальної превенції Дарницького управління поліції та слідчі. Правоохоронці з’ясували, що до неповнолітнього на вулиці почав чіплятись невідомий, спровокував конфлікт та побив його. Коли потерпілий втратив свідомість - незнайомець пішов з місця події", - розповіли у поліції.

Правоохоронці встановили особу порушника та розшукали його на одній із вулиць Дарницького району. Порушником виявився 19-річний місцевий мешканець, який пояснив, що побив підлітка через те, що йому не сподобався його зовнішній вигляд.

Слідчі Дарницького управління поліції за погодженням із окружною прокуратурою оголосили фігурантові про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення