У Києві на Борщагівці чоловік підпалив квартиру з людиною всередині і втік (фото)

У ніч на середу, 26 лютого, в багатоквартирному будинку Святошинського району столиці почалася пожежа. На вулиці Петра Курінного, 5 спалахнула квартира на п'ятому поверсі. На місце прибули рятувальники 18 і 9 пожежної частини Києва.

Близько 01:00 з вікон квартири виривалися язики полум'я.

У вогні опинилася частина житла. Загальна площа пожежі склала близько 20 квадратних метрів. На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих. Біля входу в квартиру ми зустріли одного з її мешканців, який ділив квадратні метри зі своїм знайомим. Чоловік розповів, що саме сусід підпал житло, після чого втік в невідомому напрямку.

Постраждалий був в квартирі з самого початку пожежі і боровся з поширенням вогню до приїзду рятувальників, але згодом зрозумів, що важливіше зберегти життя. Одну з кімнат полум'я знищило повністю. Сусіди кажуть, що той, хто втік і влаштував пожежу, він любить випити і влаштовує конфлікти.

Рятувальники ліквідували пожежу близько 1:35 за допомогою трьох автоцистерн і пожежної драбини. Місцезнаходження можливого палія і інші подробиці того, що сталося встановлює поліція.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення