У Києві на Новорічні свята заборонили феєрверки та продаж алкоголю в публічних місцях

 УНН

У Києві під час Новорічних та Різдвяних свят заборонили використання феєрверків та продаж міцного алкоголю у публічних місцях. Про це під час конференції заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський

"У зв’язку з рішенням Київської міської ради, і зв’язку з гострою ситуацією на Сході нашої країни ми виконуємо рішення Київської міської ради: обмежуємо і забороняємо в період Новорічних та Різдвяних свят феєрверки, салюти і використання піротехнічних засобів. Це так само пов’язано із безпекою , але ми повинні усвідомлювати, що свято є свято, але ті складнощі і та ситуація, яка є у нас в Україні не дає можливості святкувати на повну", - зазначив Мондриївський.

Заступник голови КМДА також додав, що окрім використання феєрверків мерія забороняє продаж міцного алкоголю у публічних місцях.

"Із інших заборон, мерія повністю категорично проти продажу на публічних локаціях міцного алкоголю. Це повинно бути в першу чергу свято – це мають бути сувеніри,активності, дитячі розваги, це не місця, де треба святкувати з алкоголем. Це право кожного, але це не повинно відбуватися у публічних місцях", - пояснив Мондриївський.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення