У Києві на суді щодо УПЦ КП сталася сутичка: п'ятьох людей доставили до поліції

Сьогодні під час судового засідання у справі УПЦ КП в приміщенні Шостого апеляційного суду на вулиці Московській у Києві сталася сутичка між представниками релігійної організації та працівниками суду. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"За попередньою інформацією, група осіб розбила скляні двері в будівлі суду та намагалися потрапити на засідання, у результаті чого сталася сутичка з представниками суду. Для припинення конфлікту працівники поліції застосували сльозогінний газ", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що "п’ятьох активних учасників події правоохоронці доставили до управління поліції", де встановлюють їх анкетні дані та відбирають пояснення.

"Подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після перевірки буде надана правова оцінка діям учасників інциденту", - зазначається в повідомленні.

Так, Шостий апеляційний суд розглядав апеляційні скарги митрополита Черкаського ПЦУ Олега Яременка та Міністерства культури України щодо рішення першої інстанції про призупинення ліквідації УПЦ КП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення