У Києві на вулиці знайшли труп чоловіка у калюжі крові: у поліції розповіли подробиці (відео)

У столиці на житловому масиві Воскресенка чоловік під час сварки двічі вдарив ножем знайомого. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, а правопорушника вже за пів години затримали оперативні працівники. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

У поліцію про вбивство повідомили медики. Вони розповіли, що поблизу будинку на вулиці Курнатовського виявили мертвим чоловіка з ножовими пораненнями. За вказаною адресою терміново прибула слідчо-оперативна група та екіпаж патрульної поліції. На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав ножові поранення внаслідок конфлікту з знайомим.

"Між чоловіками виникла раптова сварка, під час якої зловмисник вихопив із кишені ніж і вдарив ним свого опонента в груди та живіт. Після цього нападник втік з місця злочину, але вже через пів години оперативні працівники затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він переховувався від поліцейських у квартирі своєї подруги. Зловмисником виявився місцевий мешканець, 1990 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбою", - розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Валерій Джус.

36-річний потерпілий від отриманих травм помер на місці події до приїзду "швидкої". Його тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті. З місця події слідчо-оперативна група вилучила речові докази, які направлено на відповідні експертні дослідження.

"За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною першою статі 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Наразі за погодженням з Дніпровською окружною прокуратурою міста Києва вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі", - додав Валерій Джус.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення