У Києві після великого виграшу жорстоко пограбували професійного гравця у покер: з'явилося відео нападу

У столиці двоє нападників відібрали у киянина 25 тисяч доларів США. Перед цим вони забризкали очі чоловіка сльозогінним газом та побили. Ймовірно, злочинці слідкували за своєю жертвою.

"До столичної поліції на спецлінію "102" від чоловіка надійшло повідомлення про те, що біля під’їзду будинку на вулиці Березняківській двоє невідомих у балаклавах побили його та відібрали куртку з грішми у кишенях. Заявник детально описав нападників, за кілька хвилин неподалік від місця скоєння злочину патрульні поліцейські помітили двох чоловіків, схожих за описом, а відтак затримали для перевірки", - розповіли у Відділі комунікації поліції Києва.

У зловмисників виявили 25 тисяч доларів США, походження яких вони відмовилися пояснити. Тож у подальшому обох фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а речові докази - гроші, рукавички та балаклави - вилучили.

Нападниками виявилися уродженці Дніпропетровської та Запорізької областей, 1989 та 1992 років народження. Раніше вони не потрапляли у поле зору правоохоронців.

За даними Telegram-каналу "Київ Оперативний", пограбували офіційно безробітного киянина, чий основний дохід - гра в покер. Чоловік саме повертався додому після нічної гри в покер в готелі "Братислава". У куртці потерпілого крім 650 тисяч гривень були також ключі від Tesla.

"Розпочато кримінальне провадження за частиною четвертою статті 187 Кримінального кодексу України – розбій. За процесуального керівництва окружної прокуратури ми повідомили фігурантам про підозри у скоєнні злочину та підготували клопотання до суду щодо обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Чоловікам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - зазначив начальник Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення