У Києві поліція увірвалася в елітний ресторан через порушення карантину: відео штурму

Столична поліція взяла штурмом ресторан "Гавана" після того, як активісти поскаржилися на порушення карантину вихідного дня. Ресторан на березі Дніпра продовжував приймати відвідувачів у суботу, 14 листопада. Про це повідомляє поліція Києва.

Повідомляється, що коли до закладу приїхали журналісти, то між ними і адміністрацією ресторану відбулася словесна перепалка, в ході якої працівник закладу вдарив кореспондента. Після цього знімальну групу закрили і не випускали.

Протягом години поліція вимагала відкрити двері ресторану і випустити журналістів, але адміністрація закладу ігнорувала це. Тому було прийнято рішення провести штурм і звільнити журналістів.

Поліція вивела всіх відвідувачів ресторану і склала на директора закладу адміністративний протокол за ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) КК України. Були затримані двоє працівників закладу - 1982 та 1989 року народження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення