У Києві позашляховик вилетів на зустрічну смугу і розбив шість машин: є постраждалі (відео)

У четвер, 28 березня, в Києві на проспекті Валерія Лобановського, 119 сталася серйозна аварія за участю автомобілів Lada Kalina, Chevrolet Lacetti, BMW X6, Mitsubishi Lancer, Renault Logan і Daewoo Nexia. За попередніми даними водій BMW на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу і врізався в інші машини. ДТП сталося близько 1:40. Про це повідомляє Інформатор.

"За попередніми даними, водій автомобіля BMW X6 з декількома пасажирами на великій швидкості рухалися по проспекту Валерія Лобановського в сторону Деміївської площі. Біля нічного клубу Stereo Plaza позашляховик вилетів на зустрічну смугу, де зачепив Chevrolet Lacetti служби таксі Uber, в якому, крім водія, знаходилася сімейна пара. Після зіткнення з Chevrolet BMW занесло і він врізався в зустрічні автомобілі Lada Kalina, Mitsubishi Lancer, Renault Logan і Daewoo Nexia. Удар був таким сильним, що Daewoo загорівся. На гасіння пожежі прибули рятувальники ГСЧС. Після зіткнення, водій і пасажири BMW вийшли з машини і втекли з місця події",-йдеться у повідомленні

В результаті аварії травми різного ступеня тяжкості отримала жінка-пасажир Chevrolet Lacetti і хлопець з Daewoo Nexia. Їх госпіталізували в найближчу лікарню. Всі шість автомобілів, крім Mitsubishi Lancer, отримали серйозні пошкодження. На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, три автомобіля швидкої допомоги, рятувальники ГСЧС і слідчо-оперативна група. Деталі й винуватця аварії встановить слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення