У Києві серійний різник вбив орендодавця квартири, а потім намагався вбити жінку, в якої також винаймав житло (відео)

У Києві чоловік вбив орендодавця квартири. Конфлікт між чоловіками спалахнув вкотре через виселення з помешкання. Між померлим і колишнім його співмешканем сварки щодо спільного проживання виникали регулярно. Зловмисник схопив ніж та чотири рази вдарив потерпілого в живіт та груди, далі фігурант оселився у вінничанки, яку теж намагався вбити. Про випадок розповіли у Відділі комунікації поліції Києва.

До поліції звернувся 35-річний киянин, який заявив, що тривалий час не може зв’язатись зі своїм батьком. Працівники поліції виїхали за місцем проживання родича на вулицю Генерала Воробйова, де на балконі квартири виявили тіло чоловіка із колото-різаними ранами живота та грудей.

"Ми з’ясували, що власник помешкання був невдоволений тим, що орендар постійно перебуває в оселі у стані алкогольного сп’яніння, тож вирішив виселити чоловіка. У чергову таку сварку зловмисник схопив ніж та чотири рази вдарив 60-річного потерпілого в живіт і груди, після чого втік, а речовий доказ викинув у річку", - розповів начальник Солом’янського управління поліції Іван Жук.

На момент виявлення тіла загиблого чоловіка, правопорушник перебував у ізоляторі тимчасового тримання у Вінницькій області за скоєння замаху на вбивство жінки, у якої він проживав після втечі. Окрім цього, 61-річний уродженець Кіровоградщини притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення ножових поранень своєму знайомому взимку минулого року на території Солом’янського району.

"На даний час за погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою ми повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство. Чоловіку загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі", - зазначив полковник поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення