У Києві снаряди влучили в три багатоповерхівки та будинок у приватному секторі: є жертви (відео)

Київ під ранок знову опинився під обстрілами: пошкоджені три багатоповерхівки, будинок у приватному секторі, наземна частина станції метро "Лук’янівська", є жертви. Лінія метрополітену працює.

"Пошкоджені два житлові будинки 9 та 16 поверхів у Святошинському районі, 10-поверховий житловий будинок у Подільському районі, будинок у приватному секторі Дарницького району", - повідомили у КМДА.

За даними ДСНС, 15 березня у Святошинському районі Києва внаслідок влучання боєприпасу в дев’ятиповерховий житловий будинок сталося незначне пошкодження будинку з подальшими незначними локальними загораннями на поверхах. О 05:36 загорання локалізовані.

"Також у Святошинському районі внаслідок влучання боєприпасу в 16-поверховий житловий будинок сталися значні руйнування будівлі з подальшим загоранням з 1 по 16 поверхи. На місці події виявлено тіла двох загиблих людей, 35 громадян врятовано", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок потрапляння артилерійського снаряда також сталася пожежа у житловому будинку Подільського району столиці.

"15 березня о 5:51 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у 10-поверховому житловому будинку, що у Подільському районі столиці. Унаслідок потрапляння уламків снаряду у будинок, сталося загоряння з 1 по 5 поверхи та пошкоджений фасад будівлі 3-ох під‘їздів. О 6:46 рятувальники локалізували загоряння на площі 180 кв. м та о 6:51 - ліквідували. За попередньою інформацією, постраждала 1 особа, яку госпіталізували до лікарні", - йдеться у повідомленні.

У районі Осокорків по вул. Садовій внаслідок обстрілу сталося влучання боєприпасів в двоповерховий приватний житловий будинок з подальшим загоранням. О 05:57 загорання локалізовано на площі 10 м кв., а о 06:40 - ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

Також вибуховою хвилею пошкоджено фасад будівлі станції "Лукянівська" та службові приміщення. Під час руху поїзди не зупинятимуться на станції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення