У Києві спіймали водія "під кайфом", у якого раніше відібрали права за керування у стані сп’яніння

У столиці на бульварі Дружби Народів інспектори Патрульної поліції Києва спіймали водія, який мав явні ознаки наркотичного сп'яніння.

Зазначається, що у такому стані водія помітили близько 4-ї ранку у п’ятницю.

"Інспектори зупинили автомобіль Audi за порушення правил дорожнього руху. Патрульні помітили у водія явні ознаки наркотичного сп'яніння, а тому запропонували йому пройти освідування у встановленому законом порядку. Водій відмовився від проходження огляду", - йдеться у повідомленні.

Як виявилось, раніше суд вже позбавив чоловіка права керування за подібні порушення на 10 років. Тому патрульні склали на чоловіка протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка двічі протягом року керувала транспортними засобами у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, бувши позбавленим такого права судом) КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Крім того, інспектори провели йому поверхневу перевірку і виявили пакетик з порошкоподібною речовиною та декілька згортків. Зі слів водія, наркотики для власного вживання.

Для вилучення речовин та надання правової кваліфікації діям громадянина викликали слідчо-оперативну групу Печерського управління поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення