У Києві з’явиться безкоштовна сучасна студія звукозапису для юних вокалістів: містян закликають голосувати за проєкт

У Київському Палаці дітей та юнацтва, що на вулиці Івана Мазепи, 13, може з’явитися сучасна студія звукозапису. Аби це стало реальністю, киян просять підтримати проєкт такої безкоштовної студії для дітей. Останній день голосування завтра - 15 вересня.

Цей проєкт надважливий в першу чергу для дитячих творчих колективів, які навчаються у Палаці. Для чималої кількості хористів аудіозапис у власній студії нарешті стане більш доступним. Адже запис пісень - дороговартісне задоволення, лише одна година запису в будь-якій приватній студії коштує від 100 доларів за годину.

У проєкті монтажної станції звукового дизайну вказується, що в Палаці відсутні сучасні технічні засоби для створення аудіоконтенту. Тож чим більше киян віддадуть свої голоси за даний проєкт - тим більше шансів виграти фінансування з бюджету міста Києва, яке очікується на рівні 312 тисяч 120 гривень.

"Проєкт розрахований на співпрацю з дитячими творчими колективами м. Києва на базі КПДЮ. Надання можливості поширення відео та аудіо контенту в інтернеті та соціальних мережах. Сприяння творчому розвитку дітей будь-якого віку і також в рамках проєктів інклюзивної освіти. Надання дітям творчого простору для закріплення навичок в унікальних мистецьких професіях", - йдеться в описі проєкту на сторінці "Громадський бюджет. Київ".

Довідка

Віддати свій голос можна перейшовши за посиланням, через мобільний додаток "Приват 24", або через міський застосунок "Київ Цифровий". Голосування доступне для усіх резидентів Києва віком від 16 років і громадян, які є платниками податків у столиці.

Фото: Facebook КПДЮ

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення