У київському Центрі пляжних видів спорту СЕТ з'явилась волейболістка висотою 7,77 метрів (фото, відео)

У Києві з'явився новий арт-об'єкт - авторська скульптура "Fire-Girl" в стилі футуризм. Витончена волейболістка з м'ячем в руках, який ввечері світиться наче місяць, символізує любов до спорту і прагнення до перемог. Спорт-об'єкт Fire girl розмістився перед головним входом в найкрутіший в Україні Центр пляжних видів спорту СЕТ, аналог якого в Європі ще слід гарненько пошукати.

Над скульптурою "Вогонь-дівчина" працював Олександр Мілов, знаменитий український художник-футуролог. Його робота "Любов" зробила фурор на американському фестивалі Burning Man. У створенні Fire girl брали участь Костянтин Стогній, автор програми "Надзвичайні новини", який вів переговори і залучав інвестиції для будівництва СЕТ, а також сам ідеолог Центру пляжних видів спорту Костянтин Голубцов.

Скульптура виконана з металу, її вага становить 777 кг, а висота - 777 см.

А ось так монтували майже 8-метрову скульптуру біля київського СЕТу:

Це вже не перша співпраця письменника і мандрівника Стогнія зі скульптором Міловим. Раніше тележурналіст передав в "Бухту art space" унікальну скульптуру з особистої колекції, яку йому подарували на день народження.

"Дракон", створений скульптором Міловим, як і всі інші його роботи, таїть в собі глибоку символіку. Філософія композиції полягає в одвічному питанні: як самому не стати чудовиськом, убивши саме чудовисько?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення