У комі з пробитим черепом: у Черкасах жорстоко побили журналіста

 Facebook

У Черкасах вранці 4 травня побили відомого місцевого журналіста Вадима Комарова.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив його колега Сергій Кузляєв. "Вранці о 9:30 у центрі Черкас йому пробили череп. Серед білого дня, у центрі Черкас. Людина вдарила і пішла", – підкреслив він.

За даними місцевого порталу "Прочерк", Комарова на перехресті вул. Надпільної і Небесної Сотні побачили перехожі, вони й викликали "швидку".

За словами Кузляева, напад може бути пов'язаний із професійною діяльністю. При цьому журналіст Валерій Макєєв стверджує, що ввечері Комаров нібито "повинен був отримати від інсайдерів із правоохоронних органів" вражаючу інформацію "про те, як один із "високопоставлених" чиновників міської ради, здійснивши певні протиправні дії, уникнув покарання, надавши довідку про те, що він психічно хворий".

Вадим Комаров

Журналіст Олександр Радуцький у своєму Facebook повідомив, що на даний момент Комаров знаходиться в комі, його прооперували.

"Вадима Комарова прооперували. Він у комі. Молимося. У нас 7 днів", - написав у Facebook депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

За словами головного лікаря третьої міської лікарні Олександра Федорука, в медустанову чоловіка доставили з відкритою черепно-мозковою травмою. Операція тривала дві години, зараз Комаров у важкому стані.

"Комаров часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох у Черкасах, хто мав велику владу і великі гроші", – написав на сторінці в Facebook глава Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко.

У зв'язку з цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК, повідомляє прес-служба правоохоронців області.

"Потерпілий йшов по вулиці й на нього напав невідомий чоловік, який завдав йому тілесні ушкодження, після чого зник із місця події. Потерпілого доставлено в лікарню", – сказано в повідомленні.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Особа нападника встановлюється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення