У Краматорську 2-річний хлопчик випав з 4 поверху, поки його п’яний батько спав

У Краматорську 2-річний хлопчик випав з вікна четвертого поверху. Повідомлення про нещасний випадок надійшло до поліції 11 червня близько 19.00.

"Попередньо встановлено, що 2-річний хлопчик випав з вікна четвертого поверху, яке було відчинене настіж. У цей час вдома перебував 4-річний братик, а їх батько спав у стані алкогольного сп’яніння. Місцезнаходження матері дітей поліцейські встановлюють", - йдеться у повідомленні поліції Донецької області.

За даним фактом поліцією під процесуальним керівництвом окружної прокуратури відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 - з приміткою "Нещасний випадок" Кримінального кодексу України.

Крім того, поліцейські звернули увагу, що старша дитина має тілесні ушкодження. Хлопчик розповів правоохоронцям, що його побив батько.

Відносно чоловіка за фактом домашнього насильства розпочато досудове розслідування за ст. 126-1 "Домашнє насильство" Кримінального кодексу України.

Наразі обидва хлопчики перебувають у лікарні під наглядом медиків. Родину взято під контроль правоохоронців.

"Не залишайте відкритими вікна навіть якщо вам здається, що дитина занадто маленька, щоб дістати до підвіконня. Трагедія може статися в будь-який момент", - звернулися до батьків у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення