У квартирі вилетіли вікна: під Черніговом самогубець влаштував потужний вибух в 5-поверхівці (фото)

У селищі Десна Козелецького району (Чернігівська область) стався вибух газу і пожежа в багатоповерховому будинку. Господаря квартири, який намагався накласти на себе руки, госпіталізовано. Про це повідомляє прес-служба поліції Чернігівської області.

Інцидент трапився 9 вересня. Коли на місце події прибули правоохоронці, господар квартири розповів, що вирішив накласти на себе руки і перерізав газовий шланг на кухні, а через деякий час закурив сигарету. Перед цим в останні півроку чоловік зловживав спиртними напоями.

"Вибух і пожежа повністю знищили одну з кімнат квартири, інші кімнати пошкоджені, в них відсутні вікна. Чоловік отримав опіки тіла різного ступеня і поміщений в місцевий госпіталь, загрози його життю немає", - сказано в повідомленні.

Поліція проводить досудове розслідування за статтею 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), яка передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення