У легендарного футболіста Роналдіньо відібрали паспорт і заарештували нерухомість

 СЕГОДНЯ

Колишньому гравцеві "Барселони" легендарному футболісту Роналдіньо заборонили покидати Бразилію через штраф, який його зобов'язала виплатити прокуратура штату Ріо-Гранді-ду-Сул. За даними джерела бразильського видання Folha de S.Paulo, також через борг в 2,3 мільйони євро були заблоковані 57 об'єктів нерухомості бразильця. До того ж адвокатам Роналдіньо не вдалося повернути іспанський паспорт спортсмена. Цікаво, що при цьому в кінці минулого року Роналдіньо випустив власну криптовалюту.

Блокада нерухомості і вилучення паспортів Роналдіньо пов'язані з розслідуванням, що стосується нанесення екологічних збитків при будівництві нерухомості в Порту-Алегрі. Бразильська влада вважає, що Роналдіньо разом з братом незаконно завдали шкоди лісу і ґрунту. Бразилець був засуджений до штрафу, але так його і не виплатив, тому влада ухвалила рішення конфіскувати частину його майна.

Роналдіньо за свою кар'єру виступав у складі "ПСЖ", "Барселони", "Мілана", "Фламенго", "Атлетіко Мінейро", "Керетаро" і завершив кар'єру в "Флуміненсі" в 2015 році. За національну збірну Бразилії зіграв 97 матчів і забив 33 голи.

"Бідний" Роналдіньо: 6 євро на рахунку

В кінці минулого року прокуратура бразильського штату Ріу-Гранді-ду-Сул не змогла стягнути 2 мільйони євро з Роналдіньо. Тоді правоохоронці виявили на рахунку 38-річного екс-футболіста всього 6 євро. При цьому в прокуратурі вважають, що Роналдіньо повинен мати великий дохід від випущеної під його брендом лінії взуття.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення