У лікарні помер 6-річний хлопчик, який зазнав значних опіків під час пожежі на Одещині

 Intermarium

Сьогодні, 23 січня, у лікарні Києва помер 6-річний хлопчик, який постраждав в ніч проти 14 січня під час пожежі, що сталася в Одеській області через навмисно розлитий бензин батьками у будинку.

Про це повідомляє представник Головного управління Національної поліції в Одеській області

Зазначається, що рано-вранці до поліції Одещини зателефонували зі столичної лікарні, аби повідомити про смерть дитини, яка отримала 73% опіків.

У поліції додали, що у зв’язку з цим відкрито кримінальне провадження – спроба навмисного вбивства, що стало умисним вбивством, довершеним до кінця.

“Ймовірно, провадження буде перекваліфіковано. Встановлено, що бензин розлив 37-річний вітчим дитини під час сварки з дружиною – матір’ю хлопчика. Вона зараз в Києві на лікуванні, стан її важкий – опіки 65%. В одеській лікарні – друга дитина”, – розповіли у відомстві.

Нагадаємо, у ніч проти 14 січня у селі Федосіївка Окнянського району Одеської області у приватному будинку чоловік під час сварки зі своєю дружиною навмисне розлив бензин і пригрозив, що підпалить будинок. Пізніше виникло загоряння, діти віком 4 і 6 років, які перебували у будинку, а також їх 25-річна мати отримали серйозні опіки і були госпіталізовані у важкому стані.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення