У Луцьку 16-річний водій на авто наїхав на 6 пішоходів на переході: серед постраждалих є дитина (фото)

У Луцьку 16-річний водій на авто на шаленій швидкості проігнорував "червоний" сигнал світлофора і наїхав на 6 пішоходів, що переходили дорогу. Потім в'їхав у дерево. Як повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук, серед травмованих є п’ятирічна дитина.

"ДТП сталася приблизно о 14:40. Неповнолітній 2005 року народження, керуючи автомобілем Renault Megane, рухався ще з двома неповнолітніми пасажирами проспектом Соборності в Луцьку. Не виконав вимоги патрульної поліції про зупинку та, їдучи на червоний сигнал світлофора, скоїв наїзд на 6 пішоходів, які переходили дорогу на зелене світло, після цього в’їхав у дерево", - розповіла Бузулук.

За її словами, внаслідок ДТП найтяжчі травми отримали: малолітня дитина п’яти років та її мати 1982 року народження. Зараз їм надається допомога у лікарні.

Травму також отримала ще одна жінка 1980 року народження. Вона теж перебуває у шпиталі. Речниця ГУНП також додала, що травми отримали ще троє дівчат, яких після огляду відпустили додому.

"Інші неповнолітні - 2005 і 2006 років народження - травм не отримали. Водій - тверезий, але у всіх ще взято кров на алкоголь. Вилучено відео з камер спостереження. Зараз вирішуємо питання про затримання водія в порядку статті 208 (КПК - ред.), але це лише попередня інформація", - додала Бузулук.

За даними з соцмереж, ДТП сталася біля ТЦ "ПортСіті".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення