У Луцьку дівчина продала 11-місячне немовля своєї подруги за 30 000 доларів (фото)

У Луцьку жінка намагалася продати немовля за 30 тисяч доларів США. Оперативники внутрішньої безпеки та слідчі поліції Волині попередили злочин. Дитину передали лікарям, повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Працівники Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали інформацію, що мешканка Луцька серед своїх знайомих підшукувала охочих придбати немовля.

"Виявилось, що 23-річна місцева мешканка народила самотужки вдома хлопчика, якого одразу віддала своїй 26-річній подружці, щоб та піклувалася про нього. Спочатку жінка турбувалась про немовля, переховуючи від сторонніх очей, а потім, аби покращити своє матеріальне становище, почала підшукувати осіб, готових придбати 11-місячну дитинку", - шокували подробицями у поліції.

Одразу після передачі дитини в обмін на гроші від покупця – 30 000 доларів США – зловмисницю затримали волинські правоохоронці. Наразі дитину передали до медичного закладу.

Слідчі поліції вже оголосили їй про підозру за ч.3 ст.149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. За скоєне "піклувальниці" загрожує до 15-ти років тюремного ув’язнення. Крім цього, після вивчення всіх обставин та фактів діям матері буде також надана правова кваліфікація.

Процесуальне керівництво здійснює Волинська обласна прокуратура.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення