У Львові стоматолог зарізав чоловіка, встромивши лезо на 17 см в живіт: подробиці розправи

Залізничний районний суд Львова ув'язнив стоматолога, який 12 років тому вбив чоловіка під час сутички. Чоловік не визнав своєї провини, однак слідство довело, що саме він винен у вбивстві. Про це йдеться у судовому вироку.

Повідомляється, що вбивство трапилось 24 липня 2010 року близько 23:00. У вироку суду вказано, що підозрюваний працює лікарем-стоматологом 1 комунальної стоматологічної поліклініки Львова (Комунальне некомерційне підприємство "Стоматологічна поліклініка №1").

Під час конфлікту посеред вулиці Естонської медик вдарив гострим предметом іншого, від отриманих травм той одразу помер. Шансів вижити у потерпілого не було, адже глибоке поранення призвело до гострої внутрішньої крововтрати, у нього була швидка масивна кровотеча. Гостре лезо нападника розпороло жертві черевну порожнину - м`язи живота, кишківника та артерії на глибину аж до 15-17 см.

"При положенні трупа на спині, відстань між вхідною раною на шкірі передньої стінки живота і кінцем раневого каналу в м`яких тканинах навколо лівої загальної клубової артерії становить біля 15-17 см", - йдеться у судовому вироку.

На судовому засіданні 29 грудня 2022 року обвинувачений не визнав своєї провини і заявив, що нападником був інший чоловік, а не він. Утім свідки у цій справі, зокрема дружина загиблого, яка була присутня під час конфлікту і вбивства, вказали саме на нього.

Суддя, яка розглядала цю справу, визнала підозрюваного винним в умисному вбивстві і призначила йому 10 років позбавлення волі. Окрім того, родичі загиблого чоловіка відсудили у вбивці 400 тисяч гривень моральної компенсації, ще двом потерпілим він має відшкодувати по 50 тисяч гривень.

Цей вирок ще можна оскаржити в апеляції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення