У Львові збоченець у жіночому одязі прокрався до школи і напав на 7-річну дівчинку в туалеті, коли вона була сама (фото, відео)

Львівські правоохоронці розшукують чоловіка, який намагався розбестити в одній зі шкіл міста семирічну дівчинку. Про це розповіли у пресслужбі Національної поліції, опублікувавши його фото з камери спостереження.

"Про подію у поліцію повідомила мати семирічної учениці другого класу однієї зі львівських шкіл. За словами заявниці, невідомий чоловік, переодягнувшись у жіночий одяг, зайшов у шкільний туалет, коли там перебувала її донька, та намагався вчинити щодо дитини розпусні дії", - зазначили у пресслужбі.

У соцмережах повідомляють, що інцидент стався у школі №43, що по вулиці Масарика. Автор повідомлення розповідає, що чоловік зайшов до туалету, представився лікаркою і попросив роздягтись для огляду. Завершити брудну справу він не встиг, бо його наполохала вчителька. Жінка пішла перевірити, де загубилась школярка, адже до класу вона не поверталась цілих 20 хвилин. Збоченець злякався, відштовхнув вчительку і втік зі школи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 156 КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення