У Мелітополі пролунав вибух у районі проживання псевдогубернатора Запоріжжя, підірвали його племінницю (фото)

У центрі окупованого росіянами Мелітополя прогримів потужний вибух в районі проживання гауляйтера Запорізької області від Росії - екснардепа Євгена Балицького. Не виключено, що цього разу спрацювали місцеві партизани, так само як в окупованому Енергодарі 22 травня. Про це повідомляє "РИА Мелитополь".

Вибух стався за кафе "Шторм" у районі центральної площі. Саме на центральній площі міста - в будівлі Палацу культури імені Т. Г. Шевченка - знаходиться так звана "військово-цивільна адміністрація" російських загарбників та колаборантів.

За інформацією ЗМІ, вибух пролунав о 07:50. У мелітопольців, які проживають в районі вулиць Героїв України, Петра Дорошенка, Богдана Хмельницького тремтіли вікна і стіни в будинках.

"За попередніми даними, вибухнуло в районі ТЦ "Квартал", де розташована багатоповерхівка псевдо-губернатора Запорізької області Євгена Балицького. Не виключено, що спрацювали диверсанти. На даний час в центрі міста мелітопольці спостерігають клуби чорного диму", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок вибуху є постраждалі. У мережі з'явилися кадри, на яких видно, як на ношах медики несуть поранену. Є інформація, що поранення отримала Євгенія Зайцева – дочка покійного Олега Балицького, брата фейкового губернатора-зрадника України Євгена Балицького.

Росгвардійці, поліція, військові вивчають якийсь пакет на тротуарі. За неперевіреними даними, поранення отримали дві жінки та молодий чоловік. Інформація є попередньою і наразі уточнюється.

Нагадаємо, що 22 травня в Енергодарі місцеві партизани у під’їзді багатоповерхівки по вулиці Курчатова, 38 підірвали "голову військової адміністрації" окупантів - ставленика РФ Андрія Шевчика разом із його охоронцями. Вони госпіталізовані до лікарні з травмами різного ступеню важкості. Андрій Шевчик - депутат міської ради Енергодару від ОПЗЖ. 27 березня він повідомив, що очолить "Раду самоорганізації міста", яку створили російські військові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення