У Мелітополі російські військові з повіями селяться в квартири своїх жертв: кажуть, що хочуть жити біля моря

Мешканці Мелітополя шоковані напливом росіян до міста. У порожні квартири людей, які евакуювалися з міста, заселяються росіяни. Про це пише місцеве видання Ріа-Мелітополь.

Особливо багато бомжуючих росіян захоплюють чужі квартири в авіамістечку. У цьому районі, як відомо, до війни жили військові льотчики і багато родин виїхали з міста у перші місяці окупації. Один із мелітопольців повернувся до міста за документами, але коли спробував відчинити двері своєї квартири, почув, що там уже хтось ходить. Двері власнику квартири відчинила бурятка. Виявилося, що військовий РФ привіз із собою всю свою сім'ю і поселив у порожню квартиру.

І це не поодинокий випадок, розповідає Ігор, який нещодавно виїхав із Мелітополя на підконтрольну Україні територію:

"У нас у будинку старша мені розповіла, що у нашому під'їзді власник квартири здав житло одній родині. З'ясувалося, що це військовий Росії з "ДНР", і він перевіз до Мелітополя свою родину. У сусідньому під'їзді у квартирі, яку "віджали", мешкають дівки. Щоночі вони приймають у себе чеченців. А на дев'ятому поверсі вояки просто зняли з петель двері, зайшли в квартиру моїх друзів, що евакуювалися, і живуть там собі", - розповідає Ігор.

За словами співрозмовника, військові привозять свої сім'ї до Мелітополя вже не тільки з дружинами, а й з батьками. Більше того, на вихідні вони везуть родичів до моря на вкрадені бази відпочинку до Кирилівки та Степанівки.

"У Степанівці з нами поряд жили спочатку колаборанти із сім'єю. А наступними вихідними приїхали офіцери. Жінок, дітей та навіть батьків вони залишили у номерах, а самі поїхали", – розповідає Ігор.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення