У Миколаєві 16-річний хлопець на "Славуті" збив 11-річну дівчинку, вона померла у швидкій: відео моменту

Поліцейські розшукують водія "Славути", який у Миколаєві залишив місце смертельної ДТП після наїзду на 11-річну дівчинку. Подробиці розповіли у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"17 вересня близько 19:20 біля будинку № 20 по вул. Степовій невідомий водій автомобіля "Славута" світло-зеленого кольору здійснив наїзд на 11-річну дівчинку-пішохода, що перетинала проїзну частину по нерегульованому пішоходному переходу. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина від отриманих тілесних ушкоджень померла по дорозі в лікарню", - йдеться у повідомленні.

Зараз правоохоронці встановлюють особу водія та розшукують транспортний засіб, на якому було вчинено ДТП.

За даними видання "Новости N", за кермом автомобіля, який збив дитину, був неповнолітній. Його та ще двох друзів, які на момент скоєння ДТП були у авто, здав поліції батько винуватця ДТП.

"16-річний житель Корабельного району в компанії своїх друзів виїхав покататися на автомобілі свого батька. Під час руху по вул. Степовий неповнолітній водій не впорався з керуванням і збив дівчинку, яка перебігала вулицю по пішохідному переходу. Після скоєння ДТП вся компанія зникла з місця події, не надавши допомоги потерпілій, не викликавши швидку допомогу і поліцію. Пошуки завершилися після того, як в поліцію зателефонував батько неповнолітнього водія і повідомив, що ДТП скоїв його син", - розповіли у прокуратурі.

Як виявилося, компанія підлітків приїхала додому і припаркувала автомобіль з характерними пошкодженнями. Коли батько неповнолітнього водія побачив це, то самостійно подзвонив у поліцію. На даний час всі троє неповнолітніх, які перебували в автомобілі, встановлені. З ними проводяться слідчі дії.

Відео моменту смертельної аварії опублікував Telegram-канал Новости-N.

Подію слідчі кваліфікували за ознаками ч. 2 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

"Поліцейські просять громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12 або за телефонами 0 (93) 483 63 79, 102", - звернулися до очевидців у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення