У Миколаєві батько так жорстоко побив 17-річну доньку, що її довелося прооперувати

У Миколаєві 38-річний батько наніс тяжкі тілесні ушкодження власній дочці. 17-річну дівчину госпіталізували до лікарні і прооперували. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"Повідомлення про те, що до лікарні госпіталізували неповнолітню із травмою живота, надійшло до поліції близько 20:30 19 жовтня із медичного закладу. Під час з’ясування обставин поліцейські встановили, що між батьком та донькою сталась сварка, під час якої чоловік вдарив потерпілу рукою в живіт", - розповіли у пресслужбі.

Постраждала після оперативного втручання перебуває у лікарні, її батька слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України. Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 КК України. За скоєне чоловікові загрожує до восьми років ув’язнення.

За вказаним фактом слідчі відділення поліції № 3 Миколаївського районного управління розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". 38-річного чоловіка правоохоронці затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

За узгодженням із окружною прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення зловмисникові про підозру та обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення