У Миколаєві ворожі ракети "прилетіли" в багатоповерхівки і на дитячий майданчик, є жертви (фото, відео)

Вночі російські військові обстріляли Миколаїв, одна людина загинула. Про це у своєму Telegram повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Вночі, 30 липня, після 01:00 був обстріляний один зі спальних районів міста. Попередньо відомо, що одна людина загинула, шестеро - зазнали поранень. За наслідками обстрілу значних пошкоджень зазнали багатоповерхівки", - повідомив він.

За словами мера міста Олександра Сєнкевича, постраждали будинки у двох районах міста: у них вибиті вікна, двері, зруйновані балкони. За даними військової комендатури, Миколаїв обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Торнадо-С". Мер оприлюднив наслідки нічних обстрілів.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, у Миколаєві одна з ракет впала просто на дитячий майданчик. Ракета впала біля гірки, зруйнувавши при цьому частину огорожі майданчика.

Нагадаємо, вчора росіяни обстріляли Миколаїв касетними снарядами, які влучили поряд із зупинкою громадського транспорту. За останіми даними, у результаті обстрілу 7 людей загинули та 7 отримали поранення.

Фото та відео дивіться у публікації "Надзвичайних новин" Росія змінила плани по Миколаєву і б’є по людним місцям: на міській зупинці вже 7 вбитих (дуже жорсткі фото та відео).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення