У Мінську на Площі незалежності чоловік здійснив самопідпал: у нього опіки понад 50 відсотків тіла​ (відео)

У Мінську на Площі незалежності чоловік здійснив самопідпал, його госпіталізували. Інцидент стався поблизу будівель уряду, парламенту, міської адміністрації Мінська та міської ради.

У мережі з’явилося відео, на якому до чоловіка, який горить, підбігають поліцейські і намагаються загасити вогонь.

Прессекретарка мінської адміністрації Наталя Ханусевич заявила, що інцидент розслідується. Речниця Міністерства внутрішніх справ Ольга Чамаданова додала, що "наразі неможливо надати детальну інформацію про інцидент".

Представники Міністерства охорони здоров’я заявили, що чоловік, особа якого не розголошується, перебуває в непритомному стані та має опіки понад 50 відсотків тіла.

Як відомо, лідер білоруської опозиції Світлана Тіхановська заявила, що протести білорусів, які стали нечисленними і локальними, до весни знову стануть масовими.

"Важливо те, що в серці і голові, це не змінилося. Зараз народний рух буде наростати і до весни повернеться до колишніх обсягів", - сказала Тіхановська.

Нагадаємо, протести в Білорусі спалахнули в день президентських виборів 9 серпня 2020 року, коли були повідомлені перші результати, озвучені владою. І в Білорусі, і у світі широко вважають, що офіційні результати виборів були сфальсифіковані.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення