У Польщі прикордонники виявили понад 30 українців, які працювали на заводах у нелюдських умовах

 Intermarium

Співробітники прикордонної служби Польщі протягом двох тижнів стежили за двома заводами харчової промисловості. Незважаючи на той факт, що підприємства працювали, працівники з них не виходили.

Понад 30 українців утримували в нелюдських умовах і використовували для роботи на заводах у Вармії та Мазурах у північно-східній Польщі. Про це повідомило TVP Info.

Згідно з повідомленням, уранці 6 квітня прикордонники провели інспекції на двох фірмах Новомейського повіту. Раніше співробітники прикордонної служби протягом двох тижнів стежили за двома заводами харчової промисловості. Незважаючи на той факт, що підприємства працювали, працівники з них не виходили.

Під час перевірки виявилося, що у приміщеннях заводу живуть нелегально працевлаштовані громадяни України. Із 48 осіб, щодо яких була здійснена перевірка документів, 35 не мали дозволу на роботу.

Як повідомила представник польської прикордонної служби Мирослава Александрович, двоє українців перебували на території країни незаконно, і щодо них одразу ж ухвалили рішення про повернення до України.

Щодо власників заводів ініціювали перевірку законності працевлаштування іноземців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення