У Полтаві чоловік кинув бойову гранату в дружину, яка на 18 років молодша за нього

У Полтаві під час конфлікту чоловік кинув бойову гранату в дружину. Жінка не постраждала, а чоловік отримав незначні травми. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавщини.

"Подія сталася 6 травня, близько 19-ї, у Подільському районі міста. Між 59-річним мешканцем Полтавита його 41-річною дружиною виник конфлікт. У процесі сварки чоловік кинув на підлогу бойову гранату. Унаслідок вибуху незначні ушкодження отримав сам порушник. На щастя, жінка не постраждала. Затриманому надано необхідну медичну допомогу – загрози для його життя та здоров’я немає", - йдеться у повідомленні.

Вилучені з місця події речові докази спрямовані на судову експертизу. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Чоловіка підозрюють у причетності до замаху на умисне вбивство дружини. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 15 (закінчений замах), частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках відкритого кримінального провадження триває комплекс необхідних слідчих дій, а також оперативних заходів щодо встановлення джерела походження боєприпасу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення