У Полтаві директора місцевого телеканалу ушпиталили з двома ножовими пораненнями в серце

У Полтаві директора місцевого телеканалу "Лтава" Євгена Лопушинського ушпиталили в реанімацію районної лікарні з двома ножовими пораненнями в серце. Про це повідомляє місцевий сайт "Полтавщина".

За попередньою інформацією, це була спроба самогубства. За словами лікарів, стан Лопушинського стабільно важкий. Зараз він перебуває на операції.

Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 12 Кримінального кодексу (доведення до самогубства).У поліції уточнили, що Лопушинського ушпиталили сьогодні, об 11:00. Про подію повідомили його родичі. Правоохоронці з'ясовують обставини трагедії.

Гендиректор Національної телекомпанії Зураб Аласанія не виключає, що поранення Лопушинського могло бути пов'язане з його стосунками з місцевою владою.

"Голова Полтавської філії НТКУ "Лтава" Євген Лопушинський - у шпиталі з двома ножовими пораненнями. З'ясовуємо всі обставини. І у мене є підстави вважати, що те, що трапилося, стало наслідком довгих, складних і помилкових стосунків Євгена з місцевою владою", - написав Аласанія на своїй сторінці у фейсбуці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення