У річці під Дніпром круча раптово почала затягувати маму з двома маленькими доньками: 7-річна дівчинка пішла на дно (відео)

У Новомосковському районі Дніпропетровської області поліцейський разом з товаришем-військовослужбовцем врятували 7-річну дівчинку, яка ледь не потонула у річці. Завдяки знанням із домедичної допомоги, правоохоронець не розгубився в екстреній ситуації та врятував життя маленькій Олександрі. Про випадок розповіли у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Увечері 2 липня начальник відділу реагування патрульної поліції Новомосковського районного відділу поліції Валерій Горобець разом з родиною та друзями приїхали на берег річки відпочити. В один момент неподалік від себе вони почули вигуки про допомогу. Валерій з товаришем-військовослужбовцем, командиром 121 полку зв’язку Всеволодом Кіріченком, кинулися до водойми. У воді вони побачили мати з двома маленькими доньками, які тонули та кликали допомогу.

"Одну дівчинку та матір ми одразу витягнули на берег, а друга дитина зникла з поля зору. Ми одразу взялися обстежувати дно річки. Мій товариш руками під водою відчув дівчинку та витягнув її на поверхню. На березі виявилось, що дитина вже не дихає. Час ішов на хвилини, тому я одразу почав робити дівчинці серцево-легеневу реанімацію. На щастя, мої дії виявилися ефективними і вже за кілька хвилин дівчинка прийшла до тями", - розповів поліцейський.

Наступної доби маленьку Олександру з мамою та сестричкою вже виписали додому.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення