У Росії під час окультного ритуалу вітчим із коханкою вбили підлітка: з’явились подробиці і відео-зізнання

У Росії під Рязанню під час виконання окультного обряду вбили 15-річного хлопця. Поліцейські затримали за підозрою в ритуальному вбивстві 52-річного колишнього вітчима Владислава Цикунова і його 29-річну подругу Марію Корнєєву. Дівчина - триразова чемпіонка Росії з ачері-біатлону.

Про зникнення Романа Федулова 9 жовтня повідомила його мати. Хлопець пішов з дому напередодні вночі та не повернувся. Вчора в лісосмузі недалеко від дому поліцейські знайшли поколоте ножем тіло Романа. Труп був накритий будівельним сміттям і гілками.

Як розповів слідчому Цикунов, його кохана мала вирізати ножем на спині у підлітка пентаграму, але під час ритуального обряду випадково вбила хлопчика.

"Вона говорить: "Для обряду потрібна жива людина, зараз я що на ньому буду малювати? Малося на увазі, що вона його не хотіла вбивати", - виправдовується душогуб.

Telegram-канал "112" опублікував відео з допиту Цикунова, який розповів, як саме його подруга розправилася з пасинком.

"Марія взяла гайковий ключ, обмотала його ганчіркою, і мисливський ніж. Я так думаю ніж для того, щоб малювати. Я кажу: "Ти дивись - тільки не вбивай". Вона пішла, я залишився в машині. Після прибігає з круглими очима: "Я його вбила". У мене шок, істерика, пішли дивитися. Приходимо, в спальні він лежить на ліжку, подушка в крові. Я його перевертаю, там ножем два отвори. Ніякої пентаграми на спині немає", - розповів моторошні подробиці убивця пасинка.

Напередодні у вітчима під час обшуку в гаражі виявили кров на кросівках, а також знайшли руни та зображення валькірій. Чоловік сказав, що робив обереги на валькіріях для знайомих.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення