У Росії прокоментували смерть журналіста Щетиніна в Києві

 СЕГОДНЯ

У ніч на 28 серпня в Києві від пострілу в голову загинув російський і український журналіст Олександр Щетинін

У Раді Федерації РФ сумніваються в об'єктивному розслідуванні Києвом смерті російського журналіста Олександра Щетиніна.

Як вважає перший заступник голови комітету з оборони і безпеки Франц Клінцевич, влада намагатиметься якнайшвидше закрити справу.

«Україна стала справжнім згубним місцем для журналістів. Не буду будувати ніяких припущень щодо смерті Олександра Щетиніна. Але ряд вибудовується дуже вже похмурий - за рік з невеликим вбиті Ольга Мороз, Олесь Бузина, Павло Шеремет», - сказав Клінцевич РИА Новости.

Він підкреслив, що жодин з цих злочинів не було розкрито. «Зрозуміло, що причини того криються не тільки в непрофесіоналізмі правоохоронців. Влада часто сама навмисно «обрубує кінці», побоюючись, мабуть, що слідство може привести до явно небажаним для неї висновків», - вважає сенатор.

«Думаю, що серйозно займатися обставинами смерті Олександра Щетиніна ніхто в Києві не буде. Навпаки, щоб уникнути непотрібних паралелей, постараються якомога швидше закрити справу», - сказав Клінцевич.

Як відомо, загиблий в ніч на 28 серпня в Києві від пострілу в голову російський і український журналіст Олександр Щетинін називав президента Росії Володимира Путіна особистим ворогом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення