У російському Іжевську 12-річний хлопчик зрешетив ножем 70-річного лікаря на прохання свого батька

У російському Іжевську 12-річний хлопчик тричі вдарив ножем лікаря. Інцидент стався 18 грудня. Дитині призначили судово-медичну експертизу, а батька хлопчика заарештували на два місяці. Про це повідомляється на сайті Слідчого комітету РФ в Удмуртській Республіці.

"За даними слідства, чоловік звернувся на прийом до інфекційного відділення Іжевської міської лікарні у зв'язку з підвищеною температурою у 12-річного сина. Після прийому завідувачем відділення він влаштував з ним конфлікт на ґрунті незгоди з порядком здачі медичних аналізів, під час якої дав вказівку синові вдарити лікаря ножем. Діючи за вказівкою батька, підліток завдав лікарю три ножові поранення в спину та живіт", - йдеться у повідомленні.

Припинити різанину допоміг медичний персонал лікарні. Постраждалого лікаря госпіталізували. Його прооперували, загрози життю та здоров'ю більше немає.

70-річний лікар Василь Батуєв розповів, що не одразу зрозумів, що сталось.

"Я навіть не відчув. Там же повно народу було, про кров лікар швидкої допомоги сказав", - згадує потерпілий, якого цитує Telegram-канал Mash.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення