У Ростові батьки розчленували 8-місячну доньку, прокрутили на м'ясорубці та розклали у 13 пакетів (відео)

У Ростові батьки порубали на шматки 8-місячну дочку, аби приховати випадкове вбивство. Як повідомляють росЗМІ, молодий батько випадково вбив дитину, коли хотів ударити дружину. Натомість влучив ногою точно в голову своєї доньки. Коли зрозуміли, що дівчинка мертва - позбулися трупа і заявили в поліцію про викрадення дитини. Але мерзенний обман розкрився протягом доби: душогуби залишили вдома сліди вбивства.

Щоб приховати вбивство, батьки набрали ножів із кухні та розчленували тіло власної доньки у ванній. Останки склали у пакет, прибрали у морозилку. Винести рештки на вулицю убивці не встигли, вже поліцейським довелось винести з квартири електром'ясорубку, ножі та 13 пакетів з частинами дівчинки.

Батько вбитої дівчинки - 33-річний Яків Майборода, він працює підприємцем. Мати - 23-річна Анастасія, студентка-педіатр із Ростова-на-Дону.

Сусіди батьків, які вбили та розчленували свою доньку, розповіли про постійні крики з їхньої квартири. Кілька разів приїжджали інспектори у справах неповнолітніх. У квартиру, де сталось кровопролиття, вони заїхали лише пів року тому. З того часу майже щодня мешканці будинку чули лайку подружжя та плач дитяти.

Люди вважали, що Яків був наркоманом — його крик був нелюдським. У день вбивства він буянив сильніше, ніж зазвичай, потім галас і дитячі крики різко перервалися. Сусіди відчули недобре, але не могли уявити, що в цей час за стіною батьки намагалися позбутися тіла вбитої доньки.

Подружжя Якова та Анастасії Майбородів на час розслідування кримінальної справи взято під варту – до 28 червня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення