У Ростовській області РФ оголошено додатковий набір для участі у боях на сході України

Командування російських окупаційних військ продовжує вживати заходів щодо поповнення особовим складом передових підрозділів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Внаслідок бойових втрат та відсутності підготовлених ресурсів, укомплектованість особовим складом підрозділів 1 АК, які приймають участь в бойових діях на Донецькому напрямку, на сьогодні складає не більше 50%. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук Головного управління розвідки МОУ

"На тимчасово окупованих територіях Луганської області розпочаті заходи з набору місцевих громадян для поповнення підрозділів 1 АК, які понесли втрати у ході бойових дій. Набрані особи, без підготовки, направляються до частин та підрозділів, що беруть участь у бойових діях на Авдіївському напрямку.

2 лютого ц.р. голова т.зв. “ДНР” О.Захарченко віддав розпорядження відправити на лінію зіткнення особовий склад зі складу підрозділу особистої охорони.

У 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ у зв’язку з неукомплектованістю особовим складом на військову службу приймають осіб, які раніше були звільнені за грубі порушення військової дисципліни, у т.ч. невиконання наказів, крадіжки та пияцтво.

На виконання наказу т.зв. “командувача Козачої Національної гвардії РФ” М.Козіцина (керівника російської козачої організації “Всевелике Військо Донське”) від 30 січня ц.р. у Ростовській області РФ оголошено додатковий набір з метою доукомплектування 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ",-йдеться в повыдомленні

За інформацією розвідки, на території Ставропольського краю РФ отамани місцевих козацьких організацій розпочали активну роботу серед підконтрольного їм особового складу щодо збору для направлення у зону збройного конфлікту на Сході України для посилення передових підрозділів 1 АК ЗС РФ. Водночас, переважна більшість представників вказаної соціальної групи (близько 90%) відмовляються від участі у бойових діях.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення