У Сєвєродонецьку таксі на шаленій швидкості збило дитину на самокаті: момент потрапив на відео

У місті Сєвєродонецьк у результаті наїзду легкового автомобіля отримала травми дитина. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Луганській області.

"3 квітня близько 13 години до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті пр. Гвардійського та Космонавтів сталася ДТП. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 22-річний водій рухався по пр. Гвардійському в напрямку вул. Курчатова. Під час перетину перехрестя він скоїв наїзд на 12-річного хлопця, який переїжджав проїжджу частину на самокаті", - розповіли у поліції.

У результаті ДТП дитина зазнала тілесних ушкоджень, наразі перебуває у лікарні. Удар був дуже сильним - дитину відкинуло на десяток метрів.

За даними 06452.com.ua, у хлопця численні травми. Згідно з попереднім діагнозом, у нього ЗЧМТ, струс головного мозку, параорбітальна гематома праворуч, садна голови та правої верхньої кінцівки, забій хребта.

Як зазначили правоохоронці, даний факт внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення