У спеціально облаштованій схованці у дивані: ​у Дрогобичі чоловік три роки ховався від поліції (фото)

У Дрогобичі поліцейські затримали зловмисника, який три роки переховувався від правосуддя. Про це повідомляє місцева поліція.

Засудженого за шахрайство 50-річного місцевого мешканця було виявлено у спеціально облаштованій схованці.

Як встановили правоохоронці, 50-річний житель Дрогобича шляхом зловживання довірою заволодів грошима своєї знайомої.

Чоловік взяв у потерпілої близько 25 тисяч доларів США начебто для придбання вантажного автомобіля для її підприємницької діяльності, однак вантажівку не придбав та гроші не повернув.

У 2018 році суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на чотири роки. Крім того, суд ухвалив стягнути із зловмисника на користь потерпілої матеріальну шкоду у сумі 193,5 тисяч гривень та моральну шкоду у сумі 20 тисяч гривень.

Проте відтоді зловмисник, який раніше вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, переховувався від виконання покарання.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що чоловік повернувся до міста і може перебувати за місцем проживання.

16 березня оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими Дрогобицького районного відділу поліції, на підставі ухвали слідчого судді, провели обшук за місцем проживання засудженого та виявили чоловіка, який ховався у спеціально облаштованій схованці у дивані.

Зловмисник затриманий та доставлений в ізолятор тимчасового тримання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення