У Стамбулі знайшли тіло вбитого журналіста Washington Post

Слідчі виявили фрагменти тіла оглядача видання Washington Post Джамаля Хашуджі, повідомляють турецькі ЗМІ, посилаючись на голову місцевої опозиційної партії "Батьківщина" (Vatan) Догу Перінчека.

За його словами, труп убитого саудівського журналіста знайшли на території резиденції генерального консула Саудівської Аравії в Стамбулі. Він стверджує, що про це йому повідомили "надійні джерела" в міській службі безпеки.

Офіційно цю інформацію підтвердити поки що не вдалося.

Нагадаємо, що журналіст The Washington Post Джамаль Хашуджі відправився 2 жовтня в генконсульство своєї країни в Стамбулі для оформлення документів і більше його ніхто не бачив. Турецька влада від початку скандалу заявляла про вбивство, проте Ер-Ріяд ці звинувачення послідовно заперечував.

Як уже повідомлялося, генеральний прокурор Саудівської Аравії визнав смерть Хашуджі, і в зв'язку з тим, що трапилося, в королівстві були затримані 18 високопоставлених співробітників служб безпеки.

Крім того, ми писали, що голова саудівського МЗС Адель аль-Джубейр назвав інцидент "жахливою помилкою, яка ускладнилася тим, що була спроба приховати інцидент".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення