У столиці на Кільцевій дорозі знайшли з перерізаним горлом 22-річного водія таксі

Убивство таксиста у Києві в серпні 2019 року сколихнуло усе місто. Тоді біля зупинки громадського транспорту "Південна Борщагівка" на Кільцевій дорозі перехожі виявили тіло молодого чоловіка з ножовим пораненням у шию.

Судовий розгляд справи тривав більше трьох років. Як повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури, вбивцю 22-річного водія таксі засуджено до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Як встановлено досудовим розслідуванням, обвинувачений, маючи заздалегідь заготовлений ніж, під приводом здійснення поїздки викликав автомобіль служби таксі та зазначив маршрут через найбільш безлюдні місця. Коли автомобіль зупинився на Кільцевій дорозі, обвинувачений наніс водію удар ножем в шию, завдавши смертельне поранення. Після цього заволодів особистими речами потерпілого та втік з місця вчинення злочину", - повідомили у прокуратурі.

У ході проведення першочергових слідчих (розшукових) заходів правоохоронці проаналізували записи з камер відеоспостереження по маршруту пересування автомобіля таксі та встановили вбивцю.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили його одяг зі слідами крові (кросівки, джинси, футболку), а також мобільні телефони потерпілого. Також установлено, що після вчинення злочину чоловік намагався скористатися банківським картками вбитого таксиста.

Обвинувачений, громадянин Республіки Молдова, заперечував свою причетність до злочинів. Проте, беручи до уваги сукупність зібраних доказів, суд визнав доведеною вину обвинуваченого у вчиненні особливо тяжких злочинів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення