У столиці сталася масштабна пожежа: спецпризначенці врятували 4 осіб, з них 3 дітей (фото, відео)

Чотирьох людей врятували, та вісьмох евакуювали вогнеборці Києва під час пожежі на вул. Ентузіастів, 3. Про це повідомляє ДСНС.

Подія сталася 17 листопада о 01:31. Рятувальники встановили, що у 9-поверховому житловому будинку на 3 поверсі в загальному коридорі сходової клітини горіли автомобільні покришки з розповсюдженням вогню на одну із квартир.

Під час гасіння пожежі з верхніх поверхів будівлі рятувальниками було врятовано 4 осіб, з них 3 дітей. Також, через сильне задимлення, вогнеборці евакуювали 8 осіб на безпечну відстань.

"Зауважимо, що вночі доволі низька температура, а рятуючись від пожежі, не всі мали можливість прихопити з собою теплі речі. Тому евакуйованих та врятованих, разом з дітьми, посадили до пожежних автомобілів, аби люди могли зігрітися. Згодом, коли пожежу було ліквідовано та загрози життю людей ніщо не становило, мешканцям дозволили повернутись до власних помешкань", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено обшивки дверей всіх квартир на 3 поверсі, закопчено стіни та стелю під’їзду, в одній із квартир пошкоджено меблі, закопчено стіни та стеля коридору.

О 02:02 загоряння було локалізовано та о 02:14 ліквідовано.

На місці події працювали 25 пожежних та 6 одиниць техніки.

Відео опублікував канал "Київ Оперативний".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення