У Сумах чоловік допоміг людині з інвалідністю, а потім жорстоко вбив

Поліція Сумської області розслідує вбивство людини з інвалідністю. Правоохоронці вже затримали підозрюваного, він визнав свою провину. Про це написала пресслужба Нацполіції області.

Повідомлення про те, що в одній з квартир Сум на вулиці Металургів, 32а виявлено мертвим 46-річного чоловіка, надійшло від медиків швидкої допомоги близько 12:30. На місце виїхали копи, там вони виявили на тілі небіжчика ознаки насильницької смерті.

Незабаром затримали і підозрюваного. Ним виявився раніше судимий 43-річний місцевий житель. Як з'ясувалося, до вчорашнього дня він не був знайомий із загиблим.

"Підійшов до чоловіка в інвалідному візочку, бо побачив, що одне з коліщат застрягло, а тому необхідна була стороння допомога. На пропозицію допомогти той погодився. Затим новий знайомий доправив чоловіка додому. Зав’язалась розмова, господар запропонував гостю випити. Чоловіки спілкувались за чаркою певний час, а потім посварилися. І гість схопився за ножа", – пишуть правоохоронці.

Залишаючи квартиру, зловмисник прихопив з собою ноутбук убитого і його мобільний. Перший відразу відніс і здав у ломбард, а телефон за кілька годин просто загубив.

Під час обшуку в квартирі зловмисника оперативники знайшли чохол від вкраденого телефону, а з ломбарду вилучили ноутбук.

Зараз підозрюваний затриманий, слідчі вже відкрили кримінальне провадження і готують матеріали на оголошення йому підозри у вбивстві і клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення