У трусах і з мішком на голові: у Бердянську російські окупанти викрали чоловіка і відвезли в катівню

18 липня близько 20:00 мешканці одного з будинків у центральній частині Бердянська стали свідками чергового викрадення людини. Про випадок повідомляє місцевий телеграм-канал "Бердянськ новини online".

"Під'їхали військові, у трусах і з мішком на голові повезли якогось чоловіка у невідомому напрямку", — анонімно повідомила мешканка тимчасово окупованого міста.

Такі історії "тихого терору" трапляються у місті щодня. Людей утримують тижнями, місяцями, часто рідні не мають жодної інформації про полонених.

"Уже не раз були в комендатурі, ці свинособаки плечима тиснуть і кажуть: не знаємо ми нічого і т.д.. Просто дуже не хороша новина надійшла і хочеться дізнатися - правда чи ні. Побачень не дають навіть рідній матері людини! Народилися одразу ці люди сволочами так і помруть", — розповів один із мешканців Бердянська, у якого знайомий став жертвою викрадення, а дізнатися хоча б щось про нього неможливо.

Аналогічна ситуація на всіх окупованих територіях. За словами керівника Запорізької ОВА Олександра Старуха, російські військові викрадають підприємців, політиків, громадських діячів, будь-кого для того, щоб гроші взяти з людей і для того, щоб залякати. На його думку, абсолютно немає безпеки на тимчасово окупованих землях.

"Людей постійно викрадають, на сьогоднішній день вже 407 людей викрадено, це підтвердження про утримання довше трьох діб. Понад 170 досі перебувають у заручниках. Це така основна форма їхньої терористичної діяльності", — цитує Олександра Старуха Риа-Мелитополь.

Зазначимо, озвучені цифри зафіксовано після повідомлень родичів. Скільки людей піддаються тортурам та знущанням у численних катівнях на всіх окупованих територіях Запоріжжя - достеменно невідомо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення