У центрі Києва іномарка влетіла у натовп пішоходів: багато постраждалих (відео)

19 серпня в Києві на перетині вулиць Саксаганського і Льва Толстого сталося серйозне ДТП з постраждалими. Попередньо зіткнулися автомобілі Tesla і Range Rover. На даний момент відомо про чотирьох постраждалих.

Аварія трапилася близько 18:05. Про це повідомляє Інформатор

За попередньою інформацією, автомобіль Tesla стояв на світлофорі по вулиці Саксаганського і розпочав рух. Прямо перед ним з вулиці Льва Толстого вискочив Range Rover: електрокар вдарив позашляховик в бік і його викинуло на тротуар, прямо в натовп пішоходів. Range Rover зніс чотирьох людей, двоє з них, за словами свідків, отримали серйозні травми і були госпіталізовані у важкому стані. Ще двоє отримали травми середнього ступеня тяжкості.

Очевидці стверджують, що водій Range Rover знаходився в стані алкогольного сп'яніння. У момент удару праві двері позашляховика виявилася заблокованими і обидва чоловіки виходили з салону через водійську сторону. Правоохоронці намагаються встановити, хто з них керував автомобілем в момент ДТП. За інерцією Range Rover вдарив ще два автомобіля за перехрестям. Подробиці аварії з'ясовуються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення